An eye for Annai

Jonathan Klassen & Daniel Rodrigues (2012)

Sinopsi

Annai busca un ull. Incomplet, busca i busca infatigable. Al fons del mar, dalt les muntanyes, entre les branques dels arbres o a les plomes dels ocells, però continua tenint un únic ull. Les millors solucions apareixen quan desapareix la impaciència, quan la vida flueix i quan aconseguim acceptar que les diferències ens fan especials i que tothom té alguna cosa a oferir. Només cal estar disposats a trobar què és.

Jonathan Klassen i Daniel Rodrigues van crear aquest curtmetratge ple de tendresa i esperança unint i complementant els seus talents. Klassen és un escriptor canadenc il·lustrador de llibres infantils, com This is not my hat. Va ser la primera persona que va aconseguir per una mateixa feina la medalla americana Caldecott i la britànica Kate Greenaway per la il·lustració de llibres infantils.

Daniel Rodrigues, per la seva banda, és un animador que se situa a la línia més independent d’aquest art. Va estudiar disseny a la Universitat de São Paulo i des de llavors, assegura que a través de la investigació sobre el moviment i el seu poder per crear significats, ha canviat la visió des d’un dissenyador que anima a un animador que també estima el disseny.

An eye for Annai

Jonathan Klassen & Daniel Rodrigues (2012)

Canadà

5'27"

Tots els públics

Tornar al programa