Bendito Machine IV (Fuel the machines)

Jossie Malis (2011)

Sinopsi

El combustible és la matèria que es pot cremar per crear calor o energia, com el carbó, la fusta, l’oli o el gas. I també és alguna cosa que manté, encoratja o estimula. Com aquest curtmetratge, el quart de la saga, que se centra, aquest cop, en la necessitat de trobar combustible com a prioritat absoluta. La màquina proposada és combustible per al debat, perquè tot és insignificant i dramàtic alhora.

Bendito Machine és una sèrie sobre innocents (o no tant) organismes i la seva relació amb les màquines, que marquen el pas de l’evolució. Una metàfora amb engranatges que ens fa reflexionar sobre les febleses humanes i les seves passions.

Jossie Mallis és un il·lustrador, animador i realitzador d’origen peruà-xilè que va néixer al 1976. Va créixer entre dos països i ara treballa entre dos continents, Amèrica i Europa. Actualment, viu a Mallorca, on treballa en el laboratori creatiu Zumbakamera. La seva feina com a animador ha estat reconeguda amb més de 40 guardons i amb els seus curtmetratges ha participat a festivals internacionals com Annecy, BAF, SICAF, Resfest, Pictoplasma, Animac, Cinanima, Animamundi, Mecal, L’Alternativa, Festival de Cine de Málaga o LUFF, entre d’altres.

Bendito Machine IV (Fuel the machines)

Jossie Malis (2011)

Espanya

9'50"

A partir de 6 anys

Tornar al programa