Gary

Clément Soulmagnon, Yann Benedi, Sebastien Eballard i Quentin Chaillet (2008)

Sinopsi

Gary viu enamorat d’una melena pel-roja, d’una mirada blava, d’un somriure perfecte que el veu com un nen i no com un home. Encara. El seu cor, encara infantil, batega per convertir-se en qui enamori aquells ulls blaus i somia, infantil, amb un miracle. Gary no és encara un home, però vol submergir-se en l’aroma d’aquell cabell i haurà d’enfrontar-se a la seva sexualitat.

Aquest treball de final de curs de Soulmagnon, Benedi, Eballard i Chaillet se surt de les convencions no només per la seva tècnica d’animació en 3D sense perdre l’autenticitat de les il·lustracions, sinó que també afronta l’adolescència d’una forma directa i valenta.

Clément Soulmagnon és director d’animació i il·lustrador independent, fundador de l’estudi Flying-V. Es va graduar al 2008 a l’École Supérieure d’Informatique de Communication de Valenciennes (França) – Supinfocom, on compartia aula amb Yann Benedi, Sébastien Eballard i Quentin Chaillet. Aquest últim és freelance com a animador 3D. Eballard treballa d’animador TD i Benedi fa de director i il·lustrador des de Londres. És el director artístic de la sèrie d’animació The amazing world of Gumball.

 

Gary

Soulmagnon, Beneti, Eballard i Chaillet (2008)

França

7'

A partir de 6 anys

Tornar al programa