La Traviata

Guionne Leroy (1998)

Sinopsi

A la gran taula de l’esmorzar, es crea una meravellosa celebració al voltant del pastís. Dolços, cremes, panets, cóctels i trufes hi participen transformant el pastís sense decoració en un preciós regal. Tot a ritme de No siamo zingarelle, escena X del segon acte de La Traviata, de Giuseppe Verdi.

El curtmetratge està extret de la pel·lícula Opéra imaginaire, coordinada per Pascal Roulin i produïda per la televisió pública francesa. El film conté 12 peces d’algunes de les òperes més famoses il·lustrades amb animació d’artistes europeus que apliquen tècniques diferents per donar forma i moviment a aquest gènere musical.

Guionne Leroy va estudiar Cinema d’Animació a l’escola de Cambra de Brussel·les. Es va especialitzar en l’animació en volum i això li va permetre entrar en contacte amb John Lasseter, que la contracta per al primer llargmetratge de Pixar, Toy Story. A continuació, torna a l’animació tradicional amb obres mestres com La Traviata i Arthur (1997). Posteriorment, es va unir a l’equip de Skellington per crear James y el préssec gegant i a Aardman per participar en la creació de Chicken Run.

La Traviata

Guionne Leroy (1998)

Bèlgica

3'08"

Tots els públics

Tornar al programa