My first crush

Julia Pott (2007)

Sinopsi

La primera experiència amorosa és fàcil de recordar. Ens les expliquen persones, però són animals els qui les representen, aportant sentit de l’humor a històries a vegades divertides, però molts cops doloroses. Un document basat en històries reals amb un enfocament surrealista i experimental.

Ha aconseguit guardons com el del Lunafest Filmmaker al 2008, el premi del públic de l’Amsterdam Film Experience Festival i de l’Standing Rock International Film Festival, tots dos al 2008, i el reconeixement del Youtube Short Film Awards, al 2007.

Julia Pott és una il·lustradora i animadora britànica amb seu a Los Angeles. Va completar el màster en Animació al Royal College of Art i els seus curts es van projectar en festivals com Sundance i SXSW. Va ser nomenada una de les 25 Noves Cares i una Indie Film Breakout per Indiewire. És una ADC Young Gun i va guanyar el premi professional de YCN. Entre els seus clients hi ha companyies com Bat for Lashes, Hermes, J. Crew, Madewell, Oreo, Rachel Antonoff o Toyota. Actualment està desenvolupant un curtmetratge amb Cartoon Network.

My first crush

Julia Pott (2007)

Regne Unit

3'50"

A partir de 6 anys

Tornar al programa