Old Fangs

Adrien Merigeau (2010)

Sinopsi

Un jove llop viatja al bosc on va passar la seva infància. Acompanyat de dos amics, quant més s’endinsen al bosc, més intenses són les emocions a les quals s’enfronta. Els records, profunds com les cicatrius de la relació amb son pare, a qui no ha vist des que era petit.

Aquest curtmetratge ha aconseguit diversos reconeixements com la menció d’honor al Galway film fleadh 2009, la presència a la secció oficial del festival de cinema de Sundance al 2010, la menció especial del jurat al Seoul international youth festival 2010, la millor proposta a l’Animation block party 2010, el segon lloc al Giffoni Film Festival 2010, en la categoria +16, el premi a la millor pel·lícula a Festanca 2010 i el premi especial del jurat a Wissemburg – RICA, 2010.

Adrien Merigeau va estudiar a l’Ecole des Métiers du Cinéma d’Animation d’Angoulême, a França. Des del 2004, ha treballat com a animador i dissenyador a Cartoon Saloon a Kilkenny, Irlanda, des d’on ha participat a nombroses produccions i projectes de curtmetratges com el nominat a l’Oscar The secret of kells (2009) o el mateix curt amb què va debutar, Old fangs (2009). El gran imaginari visual que posseeix aquest realitzador es reflecteix en l’ús de diverses tècniques artístiques, un segell que caracteritzar la seva obra i que es mostra a Song of the sea, film del qual n’ha estat el director artístic.

Old Fangs

Adrien Merigeau (2010)

Irlanda

11'

A partir de 6 anys

Tornar al programa