Pel·lícules

Petites grans pel·lis que no veuràs a la tele

Les nostres seleccions

Endavant!
Passeu! Passeu, amants dels dibuixos animats, de les il·lustracions amb ànima, de les històries que s’animen. Esteu de sort! Aquí teniu un cau on descobrir pel·lis que difícilment trobareu a la tele. Tenim cinema petit, com la caravana PUCK, però tan especial i tan gran com l’experiència que s’hi viu en aquesta diminuta sala itinerant amb rodes.

Aquí teniu una extensió d’aquesta vivència per a que pugueu continuar assaborint la creació màgica d’artistes de l’animació de tot el món. Volem que aquesta web us doni l’oportunitat de descobrir petits grans tresors. I per a que pugueu triar, tenim seleccions a mida. Tant si sou astronautes, osses polars o follets del bosc, tant si teniu pessigolles als peus, riure de girafa o si us agraden els pastissos de formatge, no patiu, que trobareu recomanacions per aquí.
Obriu bé les orelles, el cor i els ulls. Comença la vostra sessió PUCK.

SELECCIÓ +0 / Tendresa per mirar amb la boca oberta

Històries tendres per quedar-se amb la boca oberta, que és un dels gestos més innocents i sincers que hi ha. Aquesta selecció, pensada especialment per criatures, ens fa somriure com canalla i ens descobreix una animació juganera, plena de color, de tendresa i de missatges que connecten amb el batec del cor. Compartiu-la i bategueu!


Veure mes >

SELECCIÓ +3 / Doble ració d'aventures

Riem, ens emocionem, ens preguntem. La ment i l'ànima inquietes descobreixen nous mons, personatges insòlits i criatures especials. La màgia sempre té un plat en aquesta taula compartida amb els somnis més divertits. Si us assenteu aquí, prepareu-vos per viure les millors aventures.


Veure mes >

SELECCIÓ DOCUMENTAL / Animació per explicar realitats

Per què l'animació ha de ser sempre fantasiosa? Com és que a la realitat no hi cap la imaginació? El llenguatge creatiu dels dibuixos animats també s'ha aplicat als documentals i els resultat són més que sorprenents. Si el que busqueu és un gènere per descobrir realitats sense renunciar a la creativitat, aquesta selecció és perfecta per vosaltres.


Veure mes >

SELECCIÓ GENT ADULTA / Petits dibuixos per grans

No es tracta de tapar els ulls a les criatures, sinó de donar una oportunitat al plaer adult. Com si menges xocolata 85% cacau o si fas un taller de massatge tàntric. Els dibuixos també parlen en llenguatge adult, amb històries que superen la innocència, que parlen de sexe, que es comuniquen en clau absurda, que fan somriure l'ànima sense que hi hagi rialla o que apel·len a l'experiència de portar trepitjant el món uns quants anys. Gent adulta, també hi ha dibuixos per vosaltres, no us cal l'excusa de veure'ls amb la canalla!


Veure mes >

SELECCIÓ POESIA / Per a qui sap que la vida rima

Les paraules rimen. Els dibuixos, també. Amb silencis i sons, ritmes i pauses, cap vers o tots en un sol fotograma. La poesia és tot el que fa respirar les ànimes, allò que inspira els cors, que atrau les mirades més sensibles i que fa sospirar el cos sencer. Aquesta selecció vol rimar poesia i il·lustració.


Veure mes >

TOUR PUCK / El més aclamat de la història Puck

Tendresa, acció, bogeria, música, profunditat i senzillesa. L'animació s'inventa móns i nosaltres hem jugat amb ells en la petita caravana durant 10 anys. Aquesta selecció és com un regal. Intentant navegar entre els insondables criteris de l’aclamació popular, hem fet la tria dels 17 curtmetratges que més ens han agradat a nosaltres i al públic. Un brindis per la màgia de l'animació!


Veure mes >