Blog

Arxius: Propostes

Tipus d’entrada per a les propostes

PUCK i la seva troupe

PUCK i la seva troupe és un nou muntatge que és, en si, un microfestival, un circ de l’animació i la creativitat. Aquesta proposta naix per celebrar el 10è aniversari de la PUCK Cinema Caravana amb una cartellera de luxe, que ofereix els curtmetratges més aclamats de la història d’aquesta caravana convertida en cinema. Però a més, la fa créixer amb jocs de carrer i amb il·lustració en viu, instal·lacions que la complementen creant un nou format per gaudir de l’experiència PUCK.

I és que l’esperit PUCK ho impregna tot i ens convida a viure’l intensament. Amb el format PUCK i la seva troupe, el públic pot veure petites pel·lícules d’animació a dins de la caravana-cinema; a més, pot jugar amb les històries i els personatges d’aquests films i, fins i tot, recrear-se i convertir-se en protagonista d’aquesta troupe inacabable. Tres experiències en una.

Puck Cinema Caravana

La PUCK Cinema Caravana porta allà on va pel·lícules d’animació d’aquelles que no se solen veure a la tele. Tria curtmetratges d’arreu del món d’entre l’inesgotable fons artístic que ha produït aquest gènere al llarg del temps. El menú PUCK es variat peró selecte i alimenta l’esperit.

Aquesta proposta combina l’art de carrer i el cinema en una vivència única. Recupera l’experiència de veure cine d’una forma singular, desperta la passió per l’animació i permet gaudir durant uns instants intensos de petites grans obres audiovisuals en un entorn que fa somiar.