PUCK i la seva troupe

Descàrregues

PUCK i la seva troupe és un nou muntatge que és, en si, un microfestival, un circ de l’animació i la creativitat. Aquesta proposta naix per celebrar el 10è aniversari de la PUCK Cinema Caravana amb una cartellera de luxe, que ofereix els curtmetratges més aclamats de la història d’aquesta caravana convertida en cinema. Però a més, la fa créixer amb jocs de carrer i amb il·lustració en viu, instal·lacions que la complementen creant un nou format per gaudir de l’experiència PUCK.

I és que l’esperit PUCK ho impregna tot i ens convida a viure’l intensament. Amb el format PUCK i la seva troupe, el públic pot veure petites pel·lícules d’animació a dins de la caravana-cinema; a més, pot jugar amb les històries i els personatges d’aquests films i, fins i tot, recrear-se i convertir-se en protagonista d’aquesta troupe inacabable. Tres experiències en una.

Tres experiències en una

'PUCK i la seva troupe' és el muntatge que fa créixer la PUCK; és tot un circ de la creativitat i la il·lustració. Tres activitats en una.

Dins la PUCK, es projecta una selecció especial dels curtmetratges d'animació més aclamats en els 10 anys del petit cinema-caravana.

Fora, el públic viu aventures amb els jocs de fusta basats en els arguments i els personatges dels curtmetratges de la PUCK.

Un il·lustrador converteix en directe el públic en protagonista amb els dibuixos personalitzats en un mural-photocall.